30 Aralık 2012 Pazar

Dekorayonda Kapı


Evin demirbaşlarından olan kapılar dekorasyonda önemli bir role sahiptirler. Kapıları kullanarak dekorasyonunuzda etkileyici değişiklikler yapabilirsiniz. Örneğin kıymetli bir mobilya misali kumaşla kaplanmış bu kapılar eminim her eve büyük bir ihtişam katacaktır.
Eski veya eski modelde yapılmış bu kapılar evin içerisinde bir sanat eseri olarak yerini alacaktır. Genellikle el boyaması olan bu kapıları bütçenize daha uygun hale getirmek için hazır bulunabilen kalıplarla da boyayarak elde edebilirsiniz.
Cam kapılar  ışığın evinizin içerisinde dolaşmasını sağlayarak evinize ferah bir hava vereceklerdir.
Kapılarınızı dikkat çekici, vurucu renklerde boyamaktan çekinmeyin. Özellikle kontrast renklerden bordür yaparak kapılarınıza daha şık bir hava verebilirsiniz.
Cam, ferforje ve ahşap birleşimi bu kapı kesinlikle çok şık görünüyor. Özellikle yazlık evlerde daha kullanışlı olacağını düşünüyorum. Doğal görünümlü bu kapılar aynı zamanda çok da güzeller.
Eski ve yıpranmış kapılarınızı hızlıca ve hesaplı olarak yenilemenin bir diğer yolu da bu şık tüllerden faydalanmak. Bu tüllerle odanız çok daha romantik görünecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder