30 Aralık 2012 Pazar

Karyola Modelleri


Yatak odasının merkezinde yatak bulunur. Dolayısıyla karyola yatak odasının en önemli mobilyasıdır. Karyolanızı seçerken yatak odanızın tarzını da belirlemiş olursunuz.
yatak odası
Klasik modele sahip olan bu karyola oldukça şık. Ancak yatak ucunun da kapalı olması kullanım alanını biraz daraltacağı için çok küçük yatak odalarında kullanılması doğru olmayabilir. Bu  model daha spor kumaşlar seçilerek tam klasik havasından çıkarılıp daha modern bir havada da kullanılabilir.
Yine klasik görünümlü, bu defa ahşap olan bu karyola ayak ucunda bir puf ile tamamlanmış. Bu puf karyolanın ayak ucunu da elverişli hale getirmiş.
Baş ve ayakucu kumaş yerine hasır kaplanmış bu karyola modeli romantik yaşamdan kopamayanlar için çok uygun bir seçim olacaktır. Bu model farklı renklerde de kullanılabilir.
Klasikten moderne geçiş yapan şık bir karyola modeli daha. Deri ya da kumaş kaplama bu karyola özellikle küçük odalar için daha elverişli olacaktır. Karyolanın altı sandık şeklinde de kullanılabilir.
Klasik ve modern arası bir başka model. Bu modelin özellikle yazlık evlere daha çok yakışacağını düşünüyorum. Karyolanın üstüne renkli tüllerle sineklik de hazırlanabilir.
Neşeli, spor bir yaşam sürenler için bu model çok uygun olacaktır. Bu karyola canlı ve renkli kumaşlarla kaplanabileceği gibi, sade kumaşlarla kaplanarak daha ciddi bir hava da verilebilir.
Benim tarzım modern diyorsanız bu karyola modeli tam da size göre olacaktır. Gösterişten uzak ancak şık ve sade bir model.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder