1 Ocak 2013 Salı

Banyoda Dekorasyon


dekorasyon modelleriEvinizin dekorasyonunda küçük değişiklikler yaparak hayatınıza biraz renk, biraz neşe katabilirsiniz. Fazla harcama yapmadan, sizi mutlu edecek banyo dekorasyonu önerileri için bu yazıyı mutlaka okuyun.
banyo aksesuarlarıBanyonuza renk katmak için cam objelerden faydalanabilirsiniz. Renkli cam vazolar, parfüm şişeleri, pamukluklar vs. banyonuz için ideal aksesuarlar olabilir. Bu aksesuarları banyo halısı ve havlularla tamamlayabilirsiniz.
banyoda dekorasyon fikirleriBu fotoğrafta olduğu gibi renkli bir dolabı neden banyonuzda kullanmayasınız? Hem eşyalarınızı depolamak için, hem de üzerine dekoratif objeler yerleştirmek için iyi bir seçim olacaktır.
banyo dolap modelleriArtık salonda görmek istemediğiniz sehpanız belki de banyonuzda hoşunuza gidecektir. Hatta sehpanızı banyonuza uygun bir renkte boyayarak ona yepyeni bir görüntü de kazandırabilirsiniz.
banyo-tuvalet modelleriDekorasyonunda eski merdivenleri kullanmak çok hoşuma gidiyor.  Bu fotoğrafta gördüğümüz banyoda da çok güzel durmuş. Hatta eski bir merdiveniniz yoksa neden bir yenisini alıp kullanmayasınız ki?
banyo dolaplarıBir başka güzel fikir de konsül ve küçük masaları banyonuzun dekorasyonunda kullanmak. Bu masaları hem banyoda gerekli eşyalarınızı dekoratif bir şekilde yerleştirmek için, hem de tuvalet masası gibi kullanabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder