1 Ocak 2013 Salı

Balkon Dekorasyon Fikirleri


pembe balkon dekorasyonuKüçük harcamalarla balkonunuza bambaşka bir hava katabilirsiniz. İşe renk seçimi ile başlayın. Balkonunuza uygun oturma planını çizin. Bu fotoğrafta olduğu gibi sedirler hem az yer kaplıyor hem de rahat oturma olanağı sağlıyor. mavi-yeşil balkon dekorasyonuSedirin üstüne koyacağınız renkli minderler ve yastıklarla balkonunuza renk katın. Güneşten korunmak için daha az yer tutmaları açısından şemsiye yerine perdeleri tercih edebilirsiniz.
balkon masası modelleriSedirinizi küçük bir masa veya orta sehpası ile tamamlayabilirsiniz.
balkon dekorasyon önerileri
Sandalye yerine yeriniz darsa küçük pufları veya minderleri tercih edebilirsiniz.
romantik balkon dekorasyonuGündüz rahat rahat uzandığınız sedirinizi minik ışıklar, mumlar ve kandillerle gece romantik bir köşeye çevirebilirsiniz.
balkon oturma köşesi modelleriBalkonunuzun şekline göre sedir yerine karşılıklı banklar veya rahat kanepeler tercih edebilirsiniz. Küçük saksılarda çiçekleri, eğer yeriniz varsa küçük ağaçları da dekorasyonunuza eklemeyi unutmayın.
balkon oturma köşesiEğer bank veya kanepe koyacak kadar yeriniz yoksa balkonunuzda küçük sohbet köşeleri oluşturabilirsiniz.
balkon dekorasyonuBu sohbet köşelerine saksılarda çiçekler, mumlar ve kandillerle hoş bir hava verebilirsiniz.
balkon masası modelleriYeriniz daha geniş ise balkonunuzda masa da kullanabilirsiniz. Masanızın örtüsü ve sandalyenizin minderleri ile renkli balkonlar oluşturabilirsiniz.
balkon masasıBalkonunuzun şekline göre yuvarlak, kare veya dikdörtgen bir masa tercih edebilirsiniz.
balkon masası modelleriBurada olduğu gibi bir piknik masası da balkonunuz için güzel bir seçim olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder