25 Aralık 2012 Salı

Yılbaşı Dekorları


Yılbaşı gecesi evde misiniz? Kendinizi buna şimdiden hazırladınız, ya eviniz yılbaşı gecesine hazır mı? Eğer hala çalışmalara başlamadıysanız, bir an önce harekete geçmeniz gerekecek. Çünkü çok az bir zaman kaldı. 8 gün sonra yeni yılı karşılayacağız.
Yılbaşını evde geçirecekler için ön plana çıkan yılbaşı dekorları, yeni yıla hazırlıklı girmek isteyenler için birebir. Renkli toplar, kar taneleri, ışıl ışıl ve renkli aydınlatma sistemleri, renkli şekerler, özel süsler, çam ağacı, yılbaşı çorabı, hediye paketleri, şamdanlar ve mumluklar... Daha sayamadığımız birçok yılbaşı dekoru ile bu yeni yılı karşılarken evinizin de bu duruma ayak uydurmasını sağlayabilir.
Sadece hazır yılbaşı dekorları ile mi bu çalışmaları tamamlayabilirsiniz? Tabii ki hayır, biraz marifetliyseniz, eliniz bu işlere yatkınsa özel süslemeler tasarlayabilirsiniz. Meyve tabağını, kürdanlar yardımı ile çam ağacı şekline sokarak yılbaşı sofralarında bir farklılık yakalayabilirsiniz. Ya da kozalakları süsleyebilir, kumaşlarla pofuduk renkli toplar hazırlayabilirsiniz. Tamamen hayal gücünüze ve becerinize kalmış bir durum. Biraz daha farklılık yapabilir, çam ağacı yerine çam ağacını anımsatan bir yılbaşı temasını içeren dekor tasarlayabilirsiniz. Tüm olay yine sizin marifetinize ve hayal gücünüze kalmış.

En iyisi şimdi, vereceğimiz örnekleri inceleyin. Böylece yılbaşı dekorları hakkında yeni fikirler edinebilirsiniz. Ayrıca bu örneklerin size ilham vereceğini de düşünüyorum. Umarım düşüncelerimde yanılmam.
yılbaşı dekorları
yılbaşı dekorları
yılbaşı dekoru
yeni yıl dekorları
yeni yıl dekoru
yılbaşı dekorları
yılbaşı süsleri
yılbaşı dekorasyon
yeni yıl süsleri
yeni yıl süsleri
yılbaşı dekorları
yılbaşı dekor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder