23 Aralık 2012 Pazar

Yemek Odası


ev dekorasyonu
Eviniz aslında sizin nasıl bir kişiliğe sahip olduğunuzu da yansıtır. Eşyalarınız, evinizin dekorasyonu yaşam tarzınızı da ortaya koyar. Siz de bu yazıdan karakterinize uygun yemek odasını seçin.
yemek odası modelleriRenkli, cıvıl cıvıl bir insan mısınız? Hareketli, canlı yaşamayı seviyor musunuz? Bu yemek odası tam size göre olabilir.
dekorasyon önerileri
Rengi ve canlılığı seviyorsunuz ama sizin için hayatın bir tarzı olmalı. Tasarım ve sanattan hoşlanıyorsanız bu yemek odası da sizin seçiminiz olabilir.
Modern bir görüşe sahipseniz ama eskiden de kopamıyorsanız, o zaman eski ve yeniyi birleştiren bu tarz bir yemek odası tam da size uygun olacaktır.
yemek odası dekorasyonu
Daha kuralcı ve düzenli bir hayat mı sizi mutlu ediyor? Karışık renkler yerine sade renkleri mi tercih ediyorsunuz. Beyaz ve sade tarzda ki bu yemek odası sizi rahatlatacak ve mutlu edecektir.
Hayatında ışıltı sevenler, şıklıktan asla vazgeçemeyenler bu tarz bir yemek odasında misafirlerinizi ağarlamak sizi çok memnun edecektir.
yemek masası modelleri
Antikanın değerini ben bilirim diyorsanız, geçmiş sizin için altın değerindeyse ve içinizde biraz da olsa aristokrat duygular varsa o zaman bu tarz bir yemek odasında çok mutlu olabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder