23 Aralık 2012 Pazar

Genç Odası


kırmızı-beyaz genç odası
Gençler için derslerini çalışabilecekleri, arkadaşları ile oturup sohbet edebilecekleri, boş zamanlarında zevkle vakit geçirebilecekleri birbirinden şık yatak odası modelleri.
genç odası çalışma masasıGençliğin ilk yılları çalışmak, çalışmak ve de çalışmakla geçiyor. Dolayısı ile genç odalarının en önemli kısmı çalışma masaları.
genç odası çalışma masasıÇalışma masası rahat ders çalışmaya elverişli olmalı. Ancak dekoratif olmasına da özen göstermek gerekli.
genç odası çalışma masasıÇalışma masası muhtemelen genç odasının en fazla vakit geçirilen köşesidir. Bu nedenle mutlaka kişinin ruhunundan, onun karakterinden izler taşımalı.
genç odası çalışma masasıÇalışma masasından ders çalışırken kullanacak kitaplara, malzemelere kolayca ulaşılmalı. Kitaplık ve çekmeceler masanın yakınında olmalı.
genç çalışma masasıÇalışma masasının üstüne notları, resimleri vs. asmak için bir pano yerleştirilebilir. Bu hem odaya renk katacak, hem de odayı daha kişiye özel kılacaktır.
genç odası oturma köşesiGenç odasının diğer bir önemli köşesi oturma köşesi. Arkadaşlarla oturup sohbet edecek rahat bir oturma köşesi oluşturulmalı.
genç odası oturma köşesiOturma köşesi bir sedir olabileceği gibi rahat bir kanepe de olabilir.
genç kız odasıGenç odasında mutlaka kişinin ruhundan bir parça olmalı. Rengarenk, cıvıl cıvıl bir oda mı?
sporcu genç odasıHızlı bir kayakçı mı?
deniz temalı genç odasıDenizlere açılmak isteyen bir yelkenci mi?
pembe-beyaz genç odasıYoksa toz pembe bir prenses mi? Hangisi sizin ruhunuzu daha iyi yansıtıyor?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder