30 Aralık 2012 Pazar

Mutfak Modelleri


Açık mutfak modellerinde genellikle mutfak ve yemek odasının ayrımını daha belirgin bir hale getirmek için arada bir set tercih ediliyor. Bu setin kullanışlı ve şık olması mutfak ve yemek odanız için çok önemli.
Mutfağınızda evye, ocak ve buzdolabınızı en kullanışlı şekilde yerleştirmek için üçgen şeklinini tercih edebilirsiniz. Eğer mümkünse evyenizi camınızın önüne koymanız en doğrusu olacaktır.
Mutfağınızı yemek odanızdan ayırmak için kullanacağınız setinizi aynı zamanda bar olarak da kullanabilirsiniz. Bu durumda setinizin enini geniş tutarak bar sandalyelerinizi setin altına girecek şekilde yerleştirebilir ve alandan kazanabilirsiniz.
Mutfağınızı ayırmak için kullandığınız setin altını ve hatta arada boşluk kalacak şekilde üstünü dolap olarak kullanarak özellikle küçük evlerde eşyalarınızı depolamak için daha geniş yer elde edebilirsiniz.
Bulaşık makinenizi özellikle evyenin yanına yerleştirmeniz çok daha kullanışlı olacaktır. Mutfağınızın şıklığını da göz önünde tutarak camlı yada açık raflara yer vermeniz mutfağınıza ayrı bir güzellik katacaktır.
Özellikle küçük mutfaklarda açık raflar hem mutfağınıza daha geniş bir görüntü verecek, hem de dekoratif eşyalarınızı sergilemenizde size yardımcı olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder