25 Aralık 2012 Salı

Çift Katlı Ranza Modelleri


Artık evinizin dar olduğunu mu düşünüyorsunuz? Çocuklarınızın olması ile artık odalarına sığmaz mı oldular? İmkanınız olsa eminiz evinizi değiştirmek istersiniz fakat imkanlar dahilinde hareket etmek gerekirse yaşam alanınızı en iyi şekilde değerlendirmek en mantıklısı olacaktır. Dar bir odaya iki tane baza koyarsanız odadan hiçbir şekilde yararlanamazsınız ve bu da çocuklarınızın odasını sadece yatakhane gibi kullanmalarına, çalışma masası veya gardrop koyamamanıza sebep olur. Bu yüzden daha geniş alanlar oluşturmak istiyorsanız evinize ve bütçenize uygun çift katlı ranza modelleri arasından tercih yapabilirsiniz.
çift katlı ranza modelleri
Önceden ranza modelleri tek tipti. Demirden ve çok ses çıkartan bir yapısı vardı. Bu ne uyuyabilmemizi ne de rahat edebilmemizi sağlıyordu. Ses çıkmasın diye put gibi yatar sağa sola dönemezdik. Fakat artık gelişen teknoloji ile çift katlı ranza modellerinde de büyük bir gelişme görülmektedir. İstediğiniz modelde, istediğiniz renkte çift katlı ranza modeli bulabilirsiniz. Eğer iki değil de 3 çocuğunuz varsaçift katlı ranza modellerinin yanı sıra altında yavru yatağı olan ranza tipleri sizin daha çok işinize yarayacaktır. Böyleyikle hem mekandan, hemde paranızdan tasarruf etmiş olacaksınız.
Eski tip ranzalar yerine günümüzde daha çok mdf ve suntadan yapılmış ranzalar rabet görmektedir. Çünkü hem daha dayanıklı hem de görsel açıdan göze daha hoş gelen bir görüntüye sahiptirler. Güvenlik açısından kenarları oval olmasına ve kötü sonuçların ortaya çıkmasını engellemek için ranzanın üst katındaki korumalığın her zaman en iyi malzemeden yapılmış olmasına da dikkat etmeyi unutmayın.
çift katlı ranza modelleri
çift katlı ranza
iki katlı ranza modelleri
ranza modelleri
iki katlı ranza
çift katlı ranza modelleri
ranza modelleri
iki katlı ranzalar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder