30 Aralık 2012 Pazar

Pencere Sistemleri


Fıratpen, mimari ve dekoratif beklentilerimize alternatif pvc pencere çözümleri üreterek evlerimizi renklendirmeye devam ediyor. İhtiyaca uygun pvc pencere modelleri hayatı daha da kolaylaştırmak için tasarlanıyor. Özellikle dar alanlarda daha fazla hareket alanı yaratan ve 360° dönebilen pivot pencereler yuvarlak ve diktörtgen olarak kullanılabiliyor. Kombi ve mini fırından dolayı kullanamadığınız pencereler artık çok daha işlevsel.
Daha çok yazlık evler için talep edilen “daha fazla yaşam alanı” katlanır pvc pencere ile çözüme kavuşturuluyor. Artık yazlık evlerde deniz tamamen ayaklarınınızın altında.
Otomatik sürme pvc pencere sistemleri de iyi bir çözüm. Tek kanadın ölçüsü kadar boş alan yaratan sürme sistemleri katlanır pencerelere göre daha dar alanlarda tercih ediliyor. Fransız balkonların önünde ise artık tamamen adaptörlü pvc pencereler tercih ediliyor. Bu pencerelerin hem iki kanadı hareketli olarak açılabiliyor hem de daha fazla oksijenin içeri girmesi sağlanıyor.
Altınmeşe, maun ve budaklı meşeye ek olarak sedir ve ceviz Türkiye’nin en uzun ömürlü ve gerçek doğallığa en yakın ahşap desenli renk seçenekleri. Yapılan özel anlaşma ile bu  2 renk 2 sene süresince sadece Fıratpen bayilerinde. Bu modellerle ilgili daha fazla bilgi almak isterseniz Fıratpen’in pvc penceresayfasından ulaşabilirsiniz. Monoblok panjur seçenekleri de hem pvc pencereyi koruyor hem de estetik bir görüntü sağlıyor. Zevkinize göre kepenk sistemleri de son derece zarif.  Fıratpen müşterilerin ve mimarların taleplerine çözüm üreten firmalarla ortak hareket ediyor. Aynı zamanda uygun pvc pencere fiyatları ile de Fıratpen’i tercih edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder